Webdesign

Vi i Visual har et team av høyt dedikerte webutviklere som kan dekke alle dine behov innenfor webdesign.

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel i dag så vi kan se på behov og ønsker.

Hjemmeside

Hjemmesiden er en digital presentasjon av bedriften din og du vil at den skal være så bra som mulig. Det er viktig at kunder føler seg vel når de besøker den, og at de finner det de leter etter, raskt og enkelt. Det finnes endeløse muligheter når det kommer til hvordan en hjemmeside kan se ut og hvilke funksjoner den kan og bør ha. Det hele kommer an på hva den skal brukes til for deg og dine kunder.

Vi sørger for at hjemmesiden har et attraktivt design, er brukervennlig og responsiv slik at den virker like godt på PC, nettbrett og mobil.

Det er mange som ikke vet hvor viktig oppbyggingen av hjemmesiden er for å kunne gjøre godt SEO arbeid for at man skal kunne generere mye organisk trafikk. Vi designer derfor alle hjemmesider med høyt fokus på søkemotoroptimalisering slik at grunnlaget for videre SEO arbeid er best mulig enten du vil gjøre det selv, eller om du overlater det til oss

Landingsider

Landingssider er kraftfulle når de er laget riktig. Man sender leads til landingssider med konkrete formål. Dette kan være at man gir bort en prøve på et produkt en kunde ønsker mot at de skriver seg opp på mailing liste, melder seg på et foredrag du skal holde, eller kjøper et produkt du promoterer. Det kan også være starten på en salgstrakt for et produkt eller en tjeneste du selger på nettet

Nettbutikk

En spennende nettbutikk kan generere mer salg. Vi legger høy vekt på brukeropplevelse og design når vi bygger nettbutikk for å sørge for at kundene ønsker å handle igjen og igjen.

Hjemmeside for konsern

Å ha en god hjemmeside for konsern er like viktig som for små bedrifter. Hjemmesiden kan huse HR portal, opplæringsportal og være en distribusjonskanal for nyheter i konsernet.

Hvordan vi arbeider?

Forretningsanalyse og planlegging

Vi begynner begynner med forstå din bedrifts ultimate mål og hvem dine kunder er. Et spørreskjema kartlegger rammene for prosjektet og basert på dem kan vi legge en plan for oppgaven. Dette går på hvilke verktøy vi skal bruke, utvikling av plankart samt andre nødvendige detaljer.

Vi kommer gjerne med anbefalinger i forhold til valg av farger og tema om du ikke helt vet hva du ser etter.

Implementering

Basert på læringen fra analysen lager vi utkast til design av hjemmesiden slik at kunden kan se hvordan den kan se ut. Her kan man prøve og feile så mye man vil for å finne nøyaktig det riktige designet for din hjemmeside.
Når designet er godkjent og hjemmesiden bygges er vi ikke nødvendigvis låst til planen dersom vi underveis finner løsninger som vil virke bedre enn opprinnelig planlagt.