Søkemotoroptimalisering

(SEO)

Vi i Visual sikter på å levere høykvalitets SEO tjenester som gjør at forretningen din strekker seg til et større publikum, og tiltrekker seg flere av de riktige kundene. Optimalisering av din hjemmeside tillater søkemotorene å finne din hjemmeside raskere blant alle de andre ved hjelp av spesifikke søkeord.
Det å rangere høyt på søkemotorene kan by på høy konkurranse både fra reelle konkurrenter som leverer samme tjenester eller produkter som deg, men også fra andre nettsider som rangerer på samme søkeord som deg.
Vårt høyt kvalifiserte SEO team kjenner godt til utfordringene i dagens marked, og er klar for å håndtere disse for deg. Med våre effektive SEO tjenester jobber vi systematisk for å skaffe deg målbare resultater for din hjemmeside
Hovedmålet med SEO er å lede kvalifiserte leads til din hjemmeside. Ved hjelp av våre strategier vil ikke din hjemmeside bare rangere høyt hos søkemotorene, men sikrer deg også de beste resultatene på lang sikt.

Hva ligger i søkemotoroptimalisering fra Visual

SEO analyse

Vi gjør en full analyse av din hjemmeside slik at vi kan lage en kjøreplan for optimalisering av din hjemmeside. Nøye planlegging og implementering av tiltak til riktig tid er en av våre nøkkelferdigheter. En SEO analyse gir en dypere forståelse for hvordan din hjemmeside stiller seg i dag og hvor vi skal begynne.

Lokal SEO

Lokal SEO handler om å rangere høyt innenfor dine søkeord i et spesifikt geografisk område. Hvis en blomsterhandel holder til i Bergen, er det ikke nødvendig å rangere på topp med søkeord som “Vakre roser i Oslo”. Vi hjelper din bedrift å rangere høyt i lokale søk ved hjelp av lokal SEO.

Global SEO

For kunder som opererer nasjonalt eller internasjonalt kan vi tilby Global SEO. Vi bruker våre teknikker mot et globalt publikum for å skaffe flere kvalifiserte leads til din hjemmeside

Ecommerce SEO

Dersom du driver nettbutikk har vi også kunnskap om metodene for å rangere din nettbutikk, samt produktene du selger.

On-Page SEO

Hjemmesiden din leses av søkemotorene som lagrer den i sitt register etter spesifikke regler. On-site SEO gjøres primært for at søkemotorene skal forstå hjemmesiden din bedre og forstå den riktig. For å forbedre rangering av din hjemmeside utfører vi forskjellige oppdateringer direkte på hjemmesiden. Dette kaller vi on-page optimalisering og det inkluderer blant annet innholdsoptimalisering, internlenking, URL optimalisering, metabeskrivelser, oppretting av sitemaps osv.

Off-Page SEO

Videre er off-page SEO hvor vi blant annet skaffer hjemmesiden din populære backlinks veldig viktig for å rangere høyt. Backlinks er lenker til din hjemmeside plassert på andre nettsider. Jo mer populær hjemmesiden lenken din ligger på, jo høyere verdi har lenken for siden din. Det er mange teknikker og måter å gjøre dette på og ikke alle er like bærekraftig på lang sikt. Vi sørger for å bare benytte de sikreste metodene for at din side skal bli høyt verdsatt og fortsette å være det. Off-page SEO inkluderer blant annet bokmerking, blog posting, posting av gjesteinnlegg og registrering av bedriften i forskjellige forretningsregistre.