OM oss

Visual Digital Marketing startet i 2016 på fritiden ved siden av full jobb.
Selskapet er startet av brødrene Bjørn-Tore og Frode Træen fra Alver kommune. Interessen for markedsføring kommer hjemmefra hvor far er utdannet ved Norges Markedshøyskole og har mange års erfaring som bl.a. markedssjef i Sparebanken Vest og Nordhordland Kraftlag.

Vi ønsker å hjelpe bedrifter til å bli mer synlig på nett gjennom digital markedsføring.
Flere vi har snakket med forteller at den vanskeligste utfordringen med å begynne med digital markedsføring er at folkene må endre seg. Vi har laget et endringsprogram som gjør overgangen til digital markedsføring lettere for din bedrift.

Utviklingen innenfor digital markedsføring går så fort at det kan være vanskelig å henge med. Vi har satset på medarbeidere som brenner for faget og som daglig er på søken etter å lære seg det siste nye. Med spesielt interesserte folk på laget vet vi at vi til enhver tid er oppdatert for at du skal lykkes.

Bjørn-Tore Træen

Bjørn-Tore Træen

Gründer og Daglig leder,

Bjørn-Tore, fikk tidlig interesse for markedsføring og er selvlært innen faget.
Kombinert med teknisk utdanning og høy interesse for teknologi var digital markedsføring midt i blinken for Bjørn-Tore når han skulle starte bedrift.
Digitalisering av markedsføring fører til mange nye muligheter. Han brenner for at flest mulig skal kunne få nytte av dette.

Frode Træen

Frode Træen

Rådgiver

Frode har siden 2016 jobbet med analyse og rådgivning for offentlig og privat sektor innen organisasjonsutvikling i eget selskap. Han har tidligere erfaring fra Rolls- Royce og FMC Technologies som analytiker. Utdanningen er innen ledelse fra forsvaret og på masternivå fra Universitetet i Bergen.